El lector escriu

L’home i la terra

Després d’haver visionat un documental sobre la vida i obra d’en Félix Rodríguez de la Fuente, i després del que ens està caient a sobre..., em vaig preguntar i segueixo preguntant-me: Què coi hi va a fer l’home a la superfície de la Lluna, tenint el planeta Terra, casa seva, gairebé abandonat i a punt d’extingir-se? Els homes de ciència, en cada una de les seves especialitats, segur que junts sabran resoldre aquesta aterridora pandèmia que ens amenaça esfereïdorament. Bona part de la població del món està desnodrida, desescolaritzada, és pobra de solemnitat, però no només la població que habita l’anomenat “Tercer Món”. Cal anar gaire lluny dels nostres domicilis per observar que el grau de pobresa no només es troba instal·lat en aquelles latituds?

Plantem arbres, respectem els animals, cuidem l’atmosfera i, sobretot, deixem-nos de coses impossibles... que el temps no l’acabarem: la vida dels habitants de la Terra, en canvi, ja és una altra cosa.

Tarragona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia