El lector escriu

Encara vols estar a Espanya?

Català, encara no et sents independentista davant tot el que estem veient i vivint? Augment de sou a la monarquia, als diputats del Congrés; pagar 1.350 milions del Castor, comprar 370 tancs nous que no maten virus, mantenir la infraestructura de l’administració, directors, generals, assessors, homes de confiança... Autònoms que han de pagar, ERTO, atur, ajuts socials, ajuts industrials, res de res, pendents dels ajuts del temporal Glòria i encara vols seguir dins l’aixopluc i protecció de la madrastra.

Seguim rebent assetjament, detencions, innocents a la presó i a l’exili. Greuge comparatiu en les inversions d’infraestructura i en el desenvolupament industrial, la repressió i la venjança segueix des de Madrid contra Catalunya de tots els governs haguts i per haver.

La monarquia protegida pel govern de torn augmentarà el seu sou un 6,7% i als pensionistes, un 0,9%. La pandèmia s’ho pot emportar tot, ha deixat al descobert la corrupció, la ineptitud, la falta de preparació, de respecte i gestió política, les mancances sanitàries i tot això per una colla de desvergonyits insolidaris i aprofitats. Però un “bon sopar” que no falti, quan Càritas, la Creu Roja i entitats socials no donen l’abast per alimentar i ajudar la població. I aquesta, amb raó o sense, es comença a rebel·lar.

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia