El lector escriu

Resposta al senyor Jaume Bot i Riera

En resposta a la carta de Jaume Bot del dia 21 de gener: M’agradaria molt, senyor Bot, demanar a l’Ajuntament de Barcelona que fessin una campanya de conscienciació de la població perquè el català no desaparegui, però no sé si em farien gaire cas. L’altre dia em va trucar una senyora que parlava català per avisar-me que una assistenta social de l’Ajuntament de Barcelona em volia veure per conèixer-nos una mica. Fins aquí tot correcte.

Uns dies més tard va venir l’assistenta social. Quan vaig respondre al porter automàtic ja vaig veure que la intenció era parlar en castellà. Quan va arribar al pis, per la salutació, un “Hola” neutre, tant podíem parlar en castellà com no i vaig seguir en català. Així vam seguir tota la conversa. Em va deixar una publicació de l’Ajuntament de Barcelona en castellà.

Jo comprenc que no vulguin discriminar per raó de l’idioma, però que ja es pressuposi que un contribuent s’ha d’estimar més parlar en castellà, i Déu me’n guard que l’ofenguem, és massa.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia