El lector escriu

El CAP de Porqueres

Aquest escrit és per veure si en algun moment algú prendrà decisions per al correcte funcionament del CAP de Porqueres. Sabem que la directora del centre està al corrent de les múltiples queixes de la gent de Porqueres, però de moment no hi està posant remei.

Jo no en soc usuària, d’aquest centre, però la meva mare sí, i, com moltíssima gent, n’està molt descontenta. Des que tenim la Covid, no em pregunteu el perquè, està prohibit anar al centre sense trucar-hi abans. Per tant, si tens un atac de cor, o t’has fet algun tall i prens el Sintrom, abans d’anar-hi, sobretot truca-hi, perquè si no el primer que et diran quan apareguis per la porta és el següent: “Sap que vostè no pot venir al centre sense haver trucat abans? Fa un moment hi havia gent fent PCR, i aquesta gent que s’espera a fora estan esperant per fer una PCR.” Vosaltres trobeu normal aquest comentari? El primer és atendre’t, que per això hi ha els CAP, i per això cotitzem a la Seguretat Social, no? Segon, la privacitat de la gent és primordial; no cal que tothom sàpiga que la gent que s’està esperant és allà per fer-se una PCR, no? Altres coses que passen al CAP de Porqueres, i que no sé si al CAP de Banyoles n’estan al corrent, és que la gent que s’ha d’anar a controlar el Sintrom o el sucre no la deixen entrar al CAP, els ho fan a dins el cotxe: surt una infermera i els punxa a dins el cotxe, i s’han d’esperar allà fora a tenir els resultats. Si això passa a l’estiu i hi ha gent gran, imagineu que bé esperar resultats dins el cotxe, no?!

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia