El lector escriu

Carta oberta a Salvador Illa

La classe política del nostre país i de l’estado español està instal·lada en la mediocritat més absoluta. La prova més clara és el fet que ja no es fa política (dialogar per arribar a acords), simplement quan una cosa no agrada a l’altra part s’envia directament al sistema judicial, que és el garant de la democràcia més corrupta de totes les de la CE, a on fins i tot un cap d’estat es permet, presumptament, robar sense que passi res, ja que el seu estatus és inviolable.

Dius que un referèndum és divisiu i que tu no vols divisió; bé, com es resolen, doncs, en democràcia, els problemes de sí o no? En aquest país ja se sap que el TC és com el barret d’un mag: l’hi enviem a ell i ja es traurà algun conill de la màniga (la dreta, és clar). Dius, també, que durant deu anys els governants de Catalunya han portat a la ruïna el nostre petit país. Jo et pregunto si el gran espoli fiscal que hem de suportar no hi té res a veure. Tampoc hi té res a veure la gran quantitat de resolucions dictades en ferm pel TC sobre les inversions en infraestructures incomplertes sistemàticament pel govern de l’Estat? Tampoc és important el fet que el corredor mediterrani, tantes vegades demanat per la mateixa CE com a primordial, encara es trobi en l’estat en què es troba? El fet que a Catalunya portem quaranta anys pagant autopistes mentre a la resta de l’Estat, Madrid sobretot, hi hagi estupendes autovies? Etcètera, etcètera, etcètera.

Per tot això la mediocritat impera a las Españas. No interessen polítics que diguin la veritat i siguin capaços de governar per al poble, aquests són perillosos i se’ls ha d’apartar, no fos cas que a molts que han viscut tota la vida de raspallar els seus amos se’ls acabés el modus vivendi.

Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia