El lector escriu

En resposta a la carta de Carles A. Ledo Prol

En resposta a la carta de Carles Albert Ledo Prol, l’informem que l’any 2013 es van catalogar patrimonialment aquestes cases, i juntament amb aquesta catalogació l’Institut Municipal de Paisatge Urbà (IMPU) de l’Ajuntament va impulsar la restauració del conjunt. Per facilitar aquesta restauració, l’IMPU va oferir ajudes i es va facilitar una proposta per al conjunt de les casetes, incloent-hi una nova proposició de color. També es van gestionar acords amb companyies per ordenar el cablejat i integrar-lo. Finalment, es va acompanyar els propietaris durant tot el procés per poder arribar a un consens que fes possible el conjunt de l’actuació.

A partir de tot aquest procés, la gran majoria de les casetes es van rehabilitar amb un bon nivell de resultats. Però com comenta el ciutadà, hi va haver quatre finques (d’un total de 18) que no es van poder rehabilitar: en dos casos perquè no es va poder contactar amb les persones propietàries i en els altres dos perquè durant el procés es van trobar amb la negativa dels propietaris. Finalment, l’Ajuntament ha decidit activar l’execució subsidiària, de manera que, si els veïns no paguen abans del mes de juliol, serà el mateix organisme qui realitzarà la reforma de les cases que queden per rehabilitar, carregant el pagament de la propietat a través de l’Institut Municipal d’Hisenda.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia