El lector escriu

Havaneres a Calella de Palafrugell

D’ençà de la darrera vegada que em vaig pronunciar, sobre la retransmissió a TV3 de la cantada d’havaneres a Calella de Palafrugell, malauradament, no ha variat gaire la meva opinió.

Segueixo pensant, i em reafirmo amb contundència, que no hi ha necessitat d’una segona presentadora, per a un acte que ja presenten fabulosament entesos del gènere com ara Francesc Sánchez Carcassés, així com els mateixos capitans dels grups, Peix Fregit, Cremats, Ultramar i Port Bo, que hi van participar tot delectant-nos.

Amb motiu, la cadena catalana està perdent considerablement el seu lideratge d’audiència, ja que decep cada cop més els seguidors que li eren fidels.

Per altra banda, deixeu-m’ho dir, d’aquesta quedada obligada el primer dissabte de juliol, la cirereta final la va posar Port Bo amb la col·laboració inestimable de l’orquestra Montgrins, dirigida amb gran soltesa pel mestre Antoni Mas.

Només desitjo que el despropòsit d’una cadena que ni sap ni vol corregir els seus errors, no embruti una cantada per mi tan esperada.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia