El lector escriu

Prou d’enganys

Si us plau, qui pararà els enganys i les “trampes legals” de les companyies elèctriques? Rarot, però les factures abans del maig d’enguany les cobraven mensualment, però aproximadament del 15 d’un mes al 15 de l’altre. D’acord. Però sense avís, ni evidentment autorització, la primera quinzena del mes de juny ens cobren una factura de la segona quinzena de maig. O sigui, avancen quinze dies el cobrament normal, però, és clar, l’import, al ser només de quinze dies, és agradable d’assumir i passa. Però arriben aquests dies de juliol i en reps un altre de quinze dies de la segona quinzena del mes de juny; és clar, també agradable i assumible.

Ara bé, si sumes dos períodes de l’any passat, ja que ara són desiguals i en fas la mitja del pagat i el divideixes per dos, perquè ara són quinze dies en lloc de trenta, et trobes amb la gran sorpresa que més o menys t’han augmentat la factura un 19,4%. Tribunal de Cuentas, no és més perjudici i possible frau al contribuent aquest augment, i a sobre amb engany, com han fet les companyies elèctriques, que els alts càrrecs de la Generalitat complint el seu deure fent el que els han manat? “Tribunales que se llaman de justicia.” Enganys! Què hem de fer amb uns sapastres (abusadors de poder) com aquests?

Castellar del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia