El lector escriu

Cançó de Taverna a Sant Feliu de Guíxols

Malgrat que encara no gaudíem de vacances, no ens podíem perdre la 27a edició de la gran cantada de Taverna de Sant Feliu de Guíxols, presentada pel cantautor ganxó Josep Andújar (), digne ambaixador d’aquest gènere a la vila, que com cada any cantava i posava veu a les imatges en color sèpia que encapçalen l’acte.

Haig de dir que, tot i haver-la escoltat un munt de cops, El pare Joan em continua emocionant a flor de pell, per com la canta i per com la sent. L’ attrezzo de l’escenari, al meu parer molt encertat, ens guiava per les tavernes amb la llum del seu far.

La Colla Jacomet ens va divertir una vegada més amb el seu característic estil genuí, tan propi de la temàtica que donava nom a l’espectacle.

El grup gironí Terra Endins, per altra banda, ens va delectar amb la seva selecció musical, com ho fa cada any a les escales de la catedral.

I per acabar, el grup Peix Fregit va amenitzar la vetllada obsequiant-nos amb Lola la Tavernera, amb lletra de Carles Casanovas, una peça que indiscutiblement no pot faltar, així com amb la sardana Girona m’enamora, seguides molt efusivament, amb els aplaudiments del públic assistent.

Es palesa, doncs, que les estrictes mesures sanitàries per no contagiar-nos del virus en els actes culturals sí que serveixen per encomanar-nos d’il·lusió i de festa.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia