El lector escriu

La dimensió humana de Leo Messi

Molt es parla i es parlarà del millor jugador de la història. En general tots els comentaris parlen del jugador extraordinari que ha embadalit el món sencer. Es parla també d’aspectes econòmics, i cal recordar que, essent qui ha guanyat més diners, és amb tota seguretat el jugador més barat de la història del Barça en termes de rendibilitat econòmica, per la imatge del club, contractes de patrocini, marxandatge, rendiment esportiu, etc.

Dissortadament avui ja és llegenda a can Barça però les seves gestes han fet el Barça més universal i gloriós de la història.

Però hi ha un aspecte de Leo Messi del qual no es parla: la seva dimensió humana.

Leo, el millor de la història, no ha protagonitzat cap escàndol, ha viscut només pel futbol, ha estat bon company al vestidor i al camp, no ha tingut cap mena de divisme i a fe de Déu que hauria pogut, les seves declaracions sempre han estat mesurades i cordials. I ha creat la Fundació Leo Messi, que col·labora amb l’Unicef, amb Sant Joan de Déu per al Pediatric Center, amb l’hospital Vall d’Hebron en la investigació del càncer de nens, amb Invulnerables per la lluita contra la pobresa infantil, amb Cap nen amb leucèmia, en la lluita contra la desnutrició a Moçambic, amb l’hospital Centenario de Rosario i amb altres plataformes com la Síndrome X Fràgil, Para los valientes de SJD, etc.

Per tot això i molt més, perquè ho ha fet de manera discreta, silent, la dimensió humana de Leo Messi és pel cap baix tan gran com l’esportiva i mereix un reconeixement públic.

Gràcies, Leo, ets un jugador immens i una gran persona. El teu plor és també el nostre. Gràcies per la teva humanitat.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia