El lector escriu

No anem pas bé!

Davant els fets ocorreguts divendres passat, dia 24, a Barcelona i en els molts altres aldarulls dels anteriors caps de setmana que passen a tot Catalunya, em pregunto:

Què passa amb aquests joves que no en tenen prou amb només beure i emborratxar-se? Els botellots sempre han existit, però ara, amb l’excusa que els han robat, amb el confinament, la llibertat, tenen dret a rebentar-ho tot? Això ja és passar-se de la ratlla!

D’on surt aquesta ràbia i agressivitat? Trencar vidres, cremar motos i contenidors, agressions sexuals, pillatges a botiguers que no en tenen cap culpa...

Aquests joves no tenen res a veure amb les colles d’amics que es reuneixen per beure i divertir-se. Aquests joves són delinqüents que sota el paraigua dels botellots només surten a destrossar per plaer. I n’hi ha que són menors! Quins valors reben de la família i de la societat? Què estem fent malament?

No n’hi ha per pensar-hi seriosament?

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia