El lector escriu

CaixaBank roba als nens

Quan la nostra filla tenia un any, vam voler fer-la sòcia del Club Super3 (Televisió de Catalunya). Per fer-ho, una condició obligatòria en aquell moment era obrir un compte corrent a l’entitat CaixaBank (La Caixa) anomenat Llibreta Estrella Club Super3, i així ho vam fer. En el moment de l’obertura del compte ens van indicar que, donat que la seva titular era una menor d’edat, aquest compte estaria sempre exempt de cap comissió, fins que la nostra filla arribés a la majoria d’edat.

El mes de novembre del 2021, donada la proximitat a la majoria d’edat de la nostra filla, vam anar a CaixaBank per recuperar els seus estalvis, i quina va ser la nostra sorpresa en descobrir que CaixaBank se’ls havia quedat tots, al·legant un canvi en les condicions del compte corrent Llibreta Estrella Club Super3 pel qual des del mes de juliol del 2018 li havien passat a cobrar 48 euros anuals en concepte de comissió de manteniment. Val a dir que nosaltres no vam rebre mai cap comunicació per escrit de CaixaBank avisant-nos d’aquest canvi en les condicions particulars del compte corrent de la nostra filla. Ens sorprèn i ens indigna com a pares que CaixaBank s’hagi apropiat dels estalvis i de les il·lusions d’una nena que només volia formar part del Club Super3. També ens preguntem a quants nens i nenes més de Catalunya CaixaBank els haurà robat també els seus estalvis i les seves il·lusions?

El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia