El lector escriu

El tió

Crec que la covid comença a trastocar la gent. Després de criticar-ho tot, ara li ha tocat al tió. Sort que ja tenim una edat i no ens queda molt per estar en aquest món. Les tradicions no es poden treure i encara menys buscar les tres potes al gat, cosa que fa molta gent. Potser nouvinguts o no, però crec que un mal vent ha aterrat a la Terra. Ara ho veuen mal fet, no és normal picar el tió. Que potser és més normal ballar saltant drogats, beguts, fent malbé mobiliari i deixant merda per tot arreu? Només ho dic com a exemple, però crec que val la pena valorar moltes més coses, que el tió no hi té res a veure.

Crec que la covid ha trastocat molta gent, les neurones no són al seu lloc, per això han de tocar i remenar coses, per fer veure que fan alguna cosa. La vida es va modificant, és normal, però tot té un límit. Voleu dir que no hi ha massa llibertat per a coses en què no caldria fer cap canvi, per modern que sigui? És la meva opinió, però crec que hi haurà moltes reaccions. A veure si serà una llei del govern. Ara ja no m’estranya res. Tot això no és política, o sí?

Jo no voldria viure aquest esdevenidor, perquè crec que per a nosaltres seria impossible seguir el que espera al món anys a venir!

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia