El lector escriu

‘Hackers’

El 25 d’octubre passat vaig llegir en aquesta secció una carta, “Qui no plora no mama”, sobre les estafes bancàries.

Doncs resulta que el 23 d’agost vaig ser víctima d’una estafa: en menys de mitja hora varen fer cinc càrrecs a la targeta Mastercard i dues transferències de quantitats importants de diners. Al detectar-ho tan ràpid, de seguida vaig avisar el banc per cancel·lar la targeta i a l’oficina per les dues transferències. Em van recomanar que anés a fer denúncia als Mossos i que ja gestionarien ells la reclamació. Al cap d’un mes em van comunicar que des de Mastercard no acceptaven la reclamació i la subdirectora es va encarregar de tornar a fer de nou la reclamació.

Passat més d’un mes més, des d’atenció al client de La Caixa es van limitar a dir que havia estat culpa meva, que m’havien hackejat el CaixaBank Sing i que ells no se’n podien fer càrrec. He de dir que en cap moment ho van demostrar. En les reclamacions demanava que ens donessin proves des d’on s’havien fet aquestes operacions (quina IP), ja que jo no havia fet res, i en la resposta següent no aclarien res de res. Només sabem que eren moviments fets en un país amb una diferència horària de dues hores.

Així que et sens indefens i sense mitjans per demostrar unes gestions que no he fet… O sigui, pagar de la meva butxaca per aconseguir uns diners robats sense consentiment i sense tenir la seguretat de poder recuperar-los. No hi haurà cap més remei que posar-ho en mans d’advocats.

Això és La Caixa.

És indignant, no puc arribar a entendre com es pot solucionar aquest problema, es tracta d’una quantitat de diners considerable, molt trist tot plegat...

Vidreres (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia