El lector escriu

Parlant per compte d’uns infants

Soc un avi de vuitanta anys que no pretén passar al davant dels pares, però tinc vuit nets i parlo per ells i per altres avis i pares. Queda molt clar que, a Girona, el campament dels Reis i lloc de partida serà a la Devesa. Ens sembla molt bé: els seus arbres són com la gran cúpula d’un palau i, alhora, amb un bonic passeig, és un bon lloc, per tant, per acollir-hi Ses Majestats.

Fins aquí, tot molt bé. El que no queda prou clar, tal vegada donat el tema de l’òmicron, és com serà tot el recorregut de la cavalcada, ja que en principi semblava que no es mouria de la Devesa, des del Camp de Mart, per acabar a la Copa. Els gironins, tant els infants com els més grans, trobaríem molt a faltar el pas per alguns dels carrers de la nostra estimada ciutat. I això és el que, de moment, no queda gaire clar si es podrà fer o no. Esperem que la cosa s’aclareixi i que ho tinguin en compte. Ah!, i pel que fa al tema dels cavalls, com que no han de fer cap tasca pesada, si no n’hi surt cap, els nens els trobaran molt a faltar, i ells també, perquè els plau molt sortir a passeig, i als infants els agrada veure’ls, en són uns bons amics. Bé! No volem pas imposar els nostres criteris, simplement es tracta de manifestar un parer, en aquest cas coincidint els petits i els grans. Moltes gràcies!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia