El lector escriu

Qui és la Sandra?

La Sandra és una metgessa de família de 37 anys. Va triar aquesta especialitat perquè li aportava: proximitat a les persones, longitudinalitat, capacitat resolutiva de problemes i un ampli interès científic. Els seus inicis a Barcelona li van confirmar que havia triat bé. Inicis que van coincidir amb crisi econòmica i retallades. Pocs anys després va irrompre la covid, i una situació que ja era prou tensa (pocs mitjans, llistes de pacients interminables...) es va agreujar una mica més. Arribà un moment en què cos i ment claudicaren i així va ser com ara fa un any i mig va decidir penjar la bata. De moment fa altres coses i lluita pel que estima: la medicina. Falten metges, deia en Jaume Padrós, fa pocs dies. Però ni així som capaços de tenir cura dels que tenim. Metgesses i metges que estimen la seva feina i voldrien continuar fent-la, encara que no de qualsevol manera. En conseqüència, els pacients anem perdent la confiança en els CAP perquè anem perdent el vincle amb els que ens atenen, que ja no són ni els que coneixíem ni els que ens coneixien.

Com pot ser que formem bons professionals sanitaris, esmerçant temps i recursos, i després els aboquem a un carreró sense sortida?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia