El lector escriu

Doncs alguna cosa falla...

Els diputats al Congrés espanyol es fan un embolic amb tres botons per votar qualsevol llei, modificació i/o reforma (sabeu de què parlo, oi?) i els jubilats i persones d’edat (cadascuna d’elles amb les seves capacitats) estan “obligats” a fer servir correctament un caixer automàtic per treure quartos, pagar impostos...; a saber utilitzar internet per consultar i penjar documents al portal de La Meva Salut, per navegar i cercar informació de l’Agència Tributària i poder fer la declaració de l’IRPF, per passejar per qualsevol web d’un ajuntament qualsevol i consultar el que sigui, per buscar bitllets d’avió o de tren ràpid, a no sé quin destí, i aprofitar els millors preus i/o la millor promoció, per fer compres en línia de qualsevol cosa...

En definitiva, ho han de saber fer (i ho hem de saber fer tots plegats) i els que ens representen (se suposa) al Congrés, i han de legislar i promoure les lleis que després haurem de complir tots (i pobre del que se les salti...), es fan un embolic amb tres botonets per dir un simple sí, o un no, o bé abstenir-se... Mare de Déu... Diria que costa ben poc, no?

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.