El lector escriu

Els fills de Silicon Valley

Una periodista americana, temuda a Silicon Valley, advertia en un article sobre el futur impacte de les xarxes socials en nens i adolescents: “Silicon Valley no és capaç de responsabilitzar-se del que ha fet: un desastre!” Sembla que el que va incitar a cometre el triple assassinat a un xaval de 15 anys va ser l’amenaça de la seva mare de desconnectar-lo d’internet. Davant dels creixents i dramàtics successos de qualsevol tipus de violència entre els joves de tot el món, és més que evident que aquella dona tenia raó.

Per què deu ser que al país de l’economia digital, allà on viuen els qui pensen, produeixen i venen la tecnologia que està transformant (deformant) la societat del segle XXI, els gurus, els dictadors de Silicon Valley, només permeten als seus fills assistir a col·legis que més recorden els del segle passat, lliures d’internet i xarxes socials, sense pantalles, tauletes, ni ordinadors, i les mainaderes tenen el mòbil prohibit per contracte? I mentre els fills de les elits de Silicon Valley es crien entre pissarres i joguines de fusta, els de les classes baixes i mitjanes creixen enganxats a pantalles. Els causants de l’addicció als mòbils no volen que els seus fills els facin servir. Un futur incert ens espera.

Peratallada (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia