El lector escriu

Carta d’agraïment

El meu germà Joan i jo voldríem agrair a les dones i els homes del CAP de Palafrugell la professionalitat, l’amabilitat i l’empatia amb què van tractar la nostra mare els darrers mesos de la seva vida.

En particular, voldríem mostrar el nostre agraïment al doctor Pier Paolo Arciello, a la doctora Bea Luque i al doctor Germán Pérez. Estem en deute amb ells, entre moltes altres coses, per la sensibilitat i l’excel·lent tracte humà que van exhibir en tot moment en uns moments molt difícils per a nosaltres. No podem ser del tot conscients de la pressió que han hagut de suportar en aquests gairebé dos anys de pandèmia, en el decurs dels quals han treballat en unes condicions extremament difícils, amb importants costos personals, circumstàncies que no van afectar l’atenció que van oferir a la nostra mare.

Reiterem, doncs, el nostre agraïment a uns excel·lents professionals i millors persones que es mereixen tot el nostre reconeixement.

Palafrugell (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.