El lector escriu

Guerra mediàtica de mentides contra el president Carles Puigdemont

La pandèmia i la guerra de Rússia contra la independència d’Ucraïna ha desfermat la imaginació més inquietant de mentides surrealistes per part dels mitjans de comunicació i dels partits d’ultradreta, ara amb Vox aliat amb el PP a Castella i Lleó, per derrotar l’ascens de l’independentisme que lidera el MHP Puigdemont amb una trama espectacular com Puigdemont de 007 i el seu col·laborador Alay de Dr. No, un film d’espionatge amb tots els ingredients relacionats amb Rússia i el suport de Putin –ara el més odiat d’Occident–, el pitjor thriller de la història internacional.

La paradoxa té a veure per la defensa dels drets humans que encapçala el president Puigdemont dels pobles i ciutadans perseguits per la justícia, per homofòbia, violacions de gènere o de religió i del feminisme, etcètera.

La mentida com un frau és un flagell emocional per a l’afectat pel mecanisme miserable de voler derrotar l’adversari polític –en aquest cas odi patològic– sent capaços d’inventar boles per la por de perdre la sobirania nacional monàrquica espanyola. Deia el científic Einstein que durant el nazisme, pel fet de ser jueu, va haver de suportar una guerra en contra ordida amb l’objectiu de desprestigiar-lo, com li passa ara a Puigdemont pel fet de ser independentista.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia