El lector escriu

Un agraïment als que em cuiden

El motiu d’aquest escrit és expressar el meu més sincer agraïment a totes les persones que em cuiden.

Abans jo vivia amb el meu germà i la meva cunyada, i vaig decidir venir a la residència d’Alforja perquè necessito que m’atenguin; estic malalt, requereixo ajuda per les activitats de la vida diària, per fer-me el menjar... i em van proposar venir aquí.

Actualment puc dir que m’hi trobo molt bé perquè tots som una família, ens coneixem bé i ens sentim com a casa. Aquí tots tenim nom i cognoms i tothom es coneix, tenim una història i un passat, no som només números com sento que passa en altres residències que he visitat on hi viuen coneguts.

Sempre dic que quan arriba el moment d’ingressar en un centre és igual que fossis metge, advocat o president; quan entrem en una residència tots som igual. Però és important que els que són al teu voltant sàpiguen d’on vens, què t’agrada o què vols, què saps o pots fer encara.

Per tant, vull agrair a tot el personal implicat tot el que fa per nosaltres. Començant pel fundador, Josep Mariné, i acabant per tot el personal que hi treballa actualment, absolutament tots els treballadors, que fan diàriament que ens sentim ben atesos, cuidats i en família.

Em trec el barret per totes aquelles persones que es dediquen a cuidar els altres, perquè crec que això només es pot fer bé si és vocacional.

Alforja (Baix Camp)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia