El lector escriu

Bicicletes, patinets i succedanis per les voreres

–Petició enviada a l’Ajuntament de Girona, el 12/04/2022: “Per les voreres de molts carrers i places de Girona, des del barri Vell fins a l’Eixample, hi circulen diàriament, totalment descontrolats i desbocats, molts patinets i bicicletes torejant les persones de totes les edats que hi passegem pensant que estem emparats i protegits pel significat de les voreres. No ho han observat la Policia Municipal o els pocs agents cívics vetlladors de la convivència i el civisme als carrers i places dels barris de la ciutat...? He observat que les seves figures brillen per la seva absència pels carrers i places entre la ciutadania. Pregunto i espero resposta: fins quan hem d’esperar que d’un moment a l’altre facin mal a alguna persona vianant (criatura o ancià) perquè l’Ajuntament posi, seriosament i a consciència, remei a aquestes males i abusives pràctiques? Potser seria bo que la Policia Municipal i els agents cívics obrissin més els ulls i els controls aplicant les normes de protecció ciutadana i sancionessin seriosament els infractors, que cada dia n’hi ha més i més perillosos. Alguns, a més a més, vorejant la mala educació amb signes desagradables si intentes avisar-los. Si us plau, no ens deixeu caure atropellats, en plena vorera, per uns patinets o unes bicicletes incíviques. No hauríem de ser els vianants qui hi posem ordre!”

–Resposta de l’Ajuntament, el 19/04/2022: “Gràcies pel suggeriment, es fan i es faran controls específics per part de la Policia Municipal respecte a això.” Llavors jo em pregunto...: algun vianant els ha vist per algun carrer del barri Vell o de l’Eixample, controlant les bicicletes o patinets per les voreres?

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia