El lector escriu

Queixa per la sanitat

Desitjo comentar com funciona la sanitat al nostre país. Divendres passat vaig trucar per demanar hora amb la meva doctora al CAP. Primera hora disponible, el 28 de juny, nou del matí. 25 dies d’espera. Si es tracta d’una urgència, vingui directament, i si no hi està conforme presenti una reclamació. Resposta rebuda.

Fa unes setmanes tenia visita amb un especialista a l’hospital de Can Ruti. L’hora de la visita era a les dotze. A la una vaig preguntar, ja que tenia vuit persones davant meu. A les dues vaig tornar a preguntar, tot continuava igual. I vaig aconseguir que m’expliquessin el perquè. Per “alleugerir” llistes d’espera, es programen dues, tres o cinc visites el mateix dia i la mateixa hora. La meva visita es feia més tard de les tres.

És clar, usuaris enfadats que ho fem pagar als administratius. Administratius cremats que directament responen de qualsevol manera (no tots). I metges i infermeres, saturats i desbordats, que no poden treballar en condicions.

Vist tot això, sols puc dir gràcies, govern, per destrossar la sanitat pública. Tindria les seves carències, però sense retallades la sanitat funcionava millor.

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia