El lector escriu

Xaloc: recaptació o espoliació

Ahir l’entitat CaixaBank em va comunicar l’embargament del compte, per part de la Diputació de Girona (Recaptació Xaloc).

Vaig trucar a Xaloc i em diuen que és una multa de trànsit del municipi de Palafrugell, de l’any 2021, per una quantitat total de 730,91 euros, que es desglossa de la manera següent: 200 euros de multa, 400 euros per no donar el nom del conductor i 130,91 euros d’interessos.

La notificació de l’embargament és la primera notícia que tinc d’aquesta multa, ni Xaloc ni l’Ajuntament de Palafrugell no m’han comunicat mai l’existència d’aquesta infracció. Per tant, estic amb una indefensió flagrant com a contribuent. No sé si l’expedient ha estat tramitat correctament, però el que sé és que m’han embargat el compte i que jo no tinc cap constància d’aquesta infracció. Em pregunto: cal fer un recurs, cal iniciar la via judicial amb el cost que em comportarà, o pagar i callar?

Crec que la Diputació n’ha de prendre nota, ja que en persones vulnerables l’administració s’hi pot acarnissar.

Llançà (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia