El lector escriu

Amic Francesc Canet, no val tot a la vida

En una entrevista en aquest diari vas anomenar-me bastant grollerament i em va sorprendre. Afirmes que, un cop vas plegar de diputat a Madrid per dedicar-te a la campanya per ser alcalde a Figueres, la direcció d’ERC no va veure amb bons ulls com l’amic Tardà i jo mateix portàvem el grup parlamentari, motiu pel qual, segons el teu relat, en Puigcercós va demanar-te que tornessis. Sembla clar, veient com en Tardà va continuar de cap de llista en les successives eleccions, aquesta afirmació teva decau completament.

Cenyint-me en l’atac que fas cap a la meva persona, asseverar que jo vaig fer una campanya ignominiosa per evitar que fossis candidat, és una veritable punyada per l’esquena, 15 anys després. Saps perfectament que és mentida i és clar que ho fas per tal que et quedi un relat brillant del teu pas per la política. Per salvar-te tu, embrutes els teus companys de GP quan em sembla que vam cobrir amb molta generositat les teves dues etapes a Madrid.

Sant Climent Sescebes (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia