El lector escriu

Carta al Sr. Simon

Suposo que va de broma i és d’una certa ironia l’article del 25/08/2022, a la pàgina 2, del Sr. Lluís Simon.

Aquest senyor, a qui cada dia llegeixo a la contraportada de L’Esportiu amb molta satisfacció (d’aquí la meva referència anterior a la seva ironia), fa una referència al vaccí d’Hipra.

Una mala referència, penso jo. A què ve que faci esment de l’entorn històric d’Hipra en la fabricació de vacunes i medicaments per a animals? Quins laboratoris del món no voldrien poder tenir una experiència tan àmplia i notable en assajos amb animals per poder accedir amb més experiència que altres a la creació d’un vaccí per a humans? (També animals al cap i a la fi... o no?)

Per altra banda... quin sentit té fer referència, de la manera en què la fa, a la construcció a Vilablareix de la seva nova factoria? No sap ell que la van començar a construir força abans de la declaració de la pandèmia?

En qualsevol cas potser caldria una petita cerca de confirmació de dades per poder dir segons quines coses en un diari com El Punt. Contrastar i confirmar fonts, tenia entès que era de primer de periodisme...

Ah... voldria afegir-hi que no tinc cap mena de vinculació amb l’empresa Hipra. Només satisfacció per la seva feina i els seus objectius.

Besalú (Garrotxa)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia