El lector escriu

Molta rauxa... poc seny

La trencadissa del govern de la Generalitat no ens havia de sorprendre gaire. Els exconvergents, des que l’expresident Jordi Pujol es va retirar de la política, en són uns especialistes. Tanmateix, com a ciutadà del poble català i independentista de naixement, sorprèn que Junts trenqui amb el govern de Catalunya i no expliqui quin és el seu full de ruta ni com atènyer la independència. Segons l’expresident Puigdemont ja no cal referèndum perquè ja es va fer. Bé, doncs, què toca ara? Com deia l’historiador Josep Fontana, “no hi haurà independència sense guerra de la independència”. Ara els de Junts faran la guerra? Com es va veure, no poden comptar ni amb el suport dels Mossos d’Esquadra. Hi ha alguna possibilitat de guanyar-la? Provocaran la inestabilitat del govern de Madrid? Hem d’anar al dogmatisme arbitrari de la CUP amb la mobilització permanent. Trobaran prou gent per mobilitzar?

Els ciutadans no ens mereixem que, amb un 52% dels diputats al Parlament de Catalunya, un govern independentista tingui com a oposició Junts i la CUP.

St. Cugat del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia