El lector escriu

La història es repeteix

Tinc suficient edat per haver fet el servei militar quan manava el dictador, quan es corria davant els grisos i/o t’afiliaves a CCOO. Això em fa pensar que la història es repeteix. Ens van vendre una transició modèlica, vam creure que realment lluitàvem i que podíem assolir un món més just i lliure de fantasmes del passat. No ens van dir que l’esmentada transició només es feia per amnistiar els torturadors i assassins del règim franquista. D’aquelles mentides i de la falsedat dels fets, ara en tenim les conseqüències.

Actualment, la dreta civilitzada no existeix; tenim el PSOE (no se sap del tot què és) i la ultradreta; la que fa el que vol, la que és capaç de fer un míting per dir, entre altres barbaritats, que “la culpa la tiene el judío”, frase dita per una noieta que segurament no sap ni el que és el judaisme i que no pot entrar a Alemanya pels seus contactes amb els neonazis. I aquí no passa res. La monarquia i el sistema judicial i policial ho emparen tot.

Estem en la mateixa situació que als anys trenta. La ultradreta, en nom de la llibertat, diu i fa el que vol. Tot aplaudit per un sistema mediàtic que podria estar capitanejat pel mateix Goebbels; la seva lògica era que una mentida dita 1.000 vegades es converteix en una veritat. D’això, els catalans en podem donar fe, ja que gràcies a aquest sistema, a tot Espanya creuen que aquí ens mengem els nens de parla castellana.

La desinformació és tal que gent treballadora vota aquests personatges. I això és caldo de cultiu perquè torni a passar el mateix.

Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia