El lector escriu

Idolatrar actualment

Són molts els aparells i ídols generadors d’actualitat.

Des dels smartphones, reflectors de propensió a les xarxes socials, fins a auriculars moderns, televisors d’alta qualitat que van tenir el seu apogeu, tot propulsa grans modes impactants que generen un allunyament del contacte humà. Els autèntics artistes i persones de relleu han de tenir espai per a ells mateixos i no centrar-se a ser influencers, i és que la globalització genera controvèrsies, els artistes de diferent índole poden rebre major influència.

Abans els ídols podien ser esportistes o actors de Hollywood, però el més preocupant és que des de fa uns anys no és tan especial el gust per una bona obra de teatre o una cançó divertida, les persones rellevants han de pujar esglaó a esglaó i ser originals i elegants.

Sense adonar-nos es converteix en perpètua la idea de trobar un simpatitzant i semblant en una quotidianitat gens quotidiana, ja que la majoria de joves de diferents edats volen viure aventures i ser competitius, com tenir propera aquesta parella i aquestes persones tan atraients. Gràcies a la tecnologia sembla més fàcil tenir proper un ídol que pretendre ser idolatrat.

Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.