Elogi del croissant
No hi ha cap dubte que el croissant, per a molts gironins, resulta imprescindible a l’hora de l’esmorzar. I és notable l’aposta que s’està fent per part de bars i restaurants, per anar més enllà d’aquell típic, trist i estereotipat company de la llet i cafè, elaborat a base de greix de porc. El cas és que el croissant, quan és de qualitat, és un excel·lent aliment per aportar carbohidrats i fibra, entre altres nutrients. Aquest és el croissant de pastisseria, elaborat amb mantega, en lloc de greix de porc. El canvi no pot resultar més encertat i gratificant per al paladar. I en un assequible bar restaurant del parc Migdia –Tàndem de nom–, i a on pots trobar una de les penyes del Girona FC més entregades, s’han decantat per oferir als seus clients un dels millors i més gustosos croissants que he tastat al llarg de la meva vida. Tot un descobriment que obliga, cada matí, a demanar en aquest santuari gastronòmic un magnífic croissant, d’una qualitat fora de sèrie. Art culinari, assequible a totes les butxaques. L’estrella dels desdejunis!
Girona