El lector escriu

La televisió més lliure i més ‘punky’ és a casa nostra

Algú sap que Televisió de Cardedeu és la 2a televisió que va existir a tot l’Estat espanyol i la primera a Catalunya? Que és una televisió a la qual els governs mai han volgut donar llicència, que han qualificat d’il·legal i ara d’alegal i que, malgrat totes les vicissituds que han patit i encara avui suporten, han tirat endavant la televisió més lliure, menys hipòcrita i més punky que mai ha existit? Fixeu-vos-hi: mai s’han hagut de vendre o doblegar davant criteris polítics, perquè és la mateixa gent del poble la que sustenta la cadena amb els seus donatius. És una televisió que emet a tot Catalunya a través de La Xarxa i amb professionals excel·lents en tots els àmbits. Molts d’ells treballen a d’altres programes en grans cadenes (plenes de subvencions i que de vegades fan francament vergonya) i després de tantes hores de feina van a Cardedeu, com a voluntaris, en caps de setmana i a qualsevol hora! Increïble, no trobeu? En un món cada cop més individualista i desconfiat, TV Cardedeu ens dona una lliçó de vida, com una hòstia amb la mà oberta; junts podem fer coses meravelloses.

Hem de tornar a creure en la força del “nosaltres” i en la nostra comunitat. Una comunitat en què tothom procuri per un bé comú. TV Cardedeu és una perla rara, raríssima. Una meravella que m’inspira i em fa confiar en la humanitat. Jo, ja me n’he fet fan forever.

El Masnou (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.