El lector escriu

Estimat Bruce Springsteen

Vaig sentir Born in the USA per primera vegada a finals dels 80 i no vaig tardar a comprar aquell disc. Aquella música em va deixar captivat i m’ho vaig fer per aconseguir tots els LP anteriors. Cançó a cançó, vaig anar aprenent el que era l’esperança, la frustració, la lluita, l’amor, la por, la fe i la vida en general. Aquell paio en texans i samarreta, amb una pinta corrent però capaç de rebentar-ho tot al damunt d’un escenari, s’acabava de convertir en el referent de la meva adolescència. No va tardar a arribar el primer concert, i allà el lligam va ser per sempre. Des de llavors la vida ha estat allò que passa entre concert i concert, i cada concert el moment de fer balanç de com hem canviat des de l’anterior.

Quan em pregunten per què m’agrada tant l’Springsteen, els dic que m’ha acompanyat, m’ha ajudat a créixer, a seguir endavant, a tenir actitud, i sobretot perquè ho ha donat tot en cada concert. Ara hem canviat i ens hem fet grans, tu i nosaltres. Sempre ens deies fins aviat, que tornaries, però aquesta vegada ha estat diferent, ens has explicat que els anys passen i que les coses no són per sempre, i ens has demanat que gaudim de cada instant dels que ens queden. Així ho farem, gaudirem de cada moment, i ens tornarem a veure, sigui a l’estadi olímpic o en els nostres somnis.

Gavà (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia