El lector escriu

La Barcelona de l’ahir i la d’avui

La Barcelona d’avui a part de ser un desastre des de qualsevol angle com es miri, és la ciutat de la gimcana, la dels despropòsits. Molt estimular l’ús de la bicicleta permetent als ciclistes vulnerar el codi de circulació. La bicicleta, senyora Colau, és un vehicle i com a tal els ciclistes estan sotmesos i obligats a respectar la llei.

La permissivitat de la policia municipal el que fa és augmentar l’angoixa dels vianants, sobretot la dels infants i la gent gran a tenir un accident. Segons la Direcció General de Trànsit, la Guàrdia Civil informa: “Un pas de zebra és l’espai habitat per al pas dels vianants, i la bicicleta és un vehicle. Quan el ciclista n’ha de creuar un ha de baixar i fer-ho caminant. Sigues cívic, dona exemple i compleix les normes.” Seguretat viària.

Barcelona entre la brutícia, la inseguretat, el desgavell circulatori i el de les illes sense mar, provoquen onades de rebuig per part de la ciutadania. Senyora Colau, s’ho hauria de fer mirar per algú que la pogués ajudar i aconsellar amb seny. Barcelona no la mereix.

Sant Just Desvern (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.