El lector escriu

Un nou Ajuntament

Tres idees, ara que tenim un nou Ajuntament a Girona. Penso que s’hauria de millorar molt la Devesa, amb més il·luminació, zones enjardinades, un espai per a la cultura a l’aire lliure (música, teatre, circ), i també una zona de banys. Visitin el parc Hofgarten de Munic. L’Hospitalet cobrirà les vies del tren per aconseguir un bon espai públic al centre de la ciutat; doncs es pot fer el mateix cobrint l’Onyar des de la plaça de Catalunya fins a l’avinguda de Montilivi, i quedaria una bona prolongació de la Rambla.

A Catalunya tenim un gran escultor, en Jaume Plensa: se li podrien encarregar dues obres, una per a la rotonda de la Copa i l’altra a situar en una de les del sud de la ciutat, per donar la benvinguda a tothom. Un ajuntament s’ha d’ocupar de l’habitatge, la neteja, la seguretat, d’equilibrar els barris i prioritzar les necessitats socials, però també de fer més atractiva i còmoda la nostra estimada ciutat, potser amb alguna de les mesures que comento.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia