El lector escriu

No cal més gent

Estem en campanya, de fet els polítics estan en campanya electoral permanent. Abans dissimulaven, ara ni ho intenten i tiren pel dret. En aquesta dinàmica, el president Aragonès ha anunciat que si repeteix mandat crearà una conselleria específica per al català. Vol dir, senyor president, que la solució és posar més gent?, engreixar més la ja obesa administració pública?

Jo, pobre de mi, que d’administració pública no n’entenc ni un borrall, diria que si cadascun dels actuals departaments del govern de la Generalitat fes tot el que hauria de fer per preservar i potenciar la nostra llengua, no caldria pas ningú més. Si Presidència, Salut, Cultura, Educació, Interior, etc. fessin bé la seva feina: els agents de l’ordre s’adreçarien sempre en català a la gent, els mestres aplicarien la immersió, no finançaríem cultura aliena, tot el personal sanitari atendria sempre en català a tothom, els etiquetatges serien en català, les retolacions, etc., etc. Llavors, caldria algú més? Jo diria que no.

Cambrils (Baix Camp)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia