Opinió

L’APUNT

Hàbits culinaris o higiene

La tradició culinària a la Xina és molt diferent de la nostra. La setmana passada es va prohibir el comerç d’animals salvatges en restaurants, mercats i internet, on hi ha una compra i una venda complicada de controlar. El mercat Huanan de Wuhan, l’epicentre del coronavirus, un zoo culinari on es podien trobar animals de tot tipus, és ara un gran edifici buit en el qual els investigadors intenten esbrinar quin animal va transmetre el virus. En el SARS va mutar d’un ratpenat a una civeta. En aquest, es diu que va començar també en un ratpenat, que el va passar a la serp abans de contagiar els humans. La Xina hauria de promoure hàbits alimentaris saludables, però el problema, segons els experts, no radica en el que mengen, sinó en la higiene.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.