El lector escriu

Bàsquet ‘versus' voleibol

Benvolgut Marc Gasol, les mares i pares del Club de Voleibol AVAP Girona estem contents que hagis triat Girona per instal·lar el club de tecnificació Escola de Bàsquet Marc Gasol. Sabem que el teu pas per Girona a l'Akasvayu va suposar una etapa de creixement personal i professional molt important que ara vols compensar amb aquesta escola de bàsquet. Nosaltres, com a pares i mares de les jugadores de vòlei de l'AVAP, volem per a les nostres filles una formació integral. Els valors que aporten els esports d'equip com ara el bàsquet i el vòlei creiem que ajuden en aquest creixement personal. Per això, segur que entens que vulguem que els vuit equips de voleibol femení de l'AVAP mantinguin els entrenaments i els partits a les instal·lacions del pavelló Montfalgars. La ciutat de Girona ha trigat quaranta anys a cedir l'ús d'unes instal·lacions adequades per a la pràctica del vòlei, sense haver d'utilitzar les hores que altres clubs no volien. Esperem que aquest no sigui el primer i l'últim any que el Club AVAP Girona pugui sentir com la ciutat de Girona valora la tasca que ha estat fent per l'esport minoritari durant els seus més de quaranta anys d'existència. Marc, segur que faràs el possible perquè l'AVAP no retorni a pitjors èpoques, esperem que ja passades.

Girona

Fe d'Errades

A la plana 5 de l'edició del diumenge 22 de juny, a tot arreu on se cita Jesús i Maria, població del municipi de Deltebre, fa referència a Jesús, pedania de Tortosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia