Opinió

De reüll

Independència i croquetes

Les croquetes comprades no són iguals que si són fetes a casa

La CUP ja ha advertit ERC que si no abandona el paper d’estabilitzador del govern de l’Estat haurà d’afrontar les debilitats de l’ajustat resultat electoral de les últimes eleccions al Parlament. L’avís no és un brindis al sol, sinó la constatació que l’acord de govern que va costar tres mesos de negociació està sota pressió. Donar suport en determinats temes al govern de Pedro Sánchez podria deixar la Generalitat amb un pressupost prorrogat una vegada més. A Catalunya ja sabem què és això de tenir tres partits que s’autoanomenen independentistes i que no es posen d’acord ni tan sols en el camí de ruta a la independència.

El matís sempre és important i s’ha de tenir en compte perquè és en el matís on hi ha la qualitat de la coses. Tots sabem que les croquetes comprades no són iguals que si són fetes a casa. Aquest és el matís.

El pacte de l’actual govern va costar molt de fer. Havia de permetre avançar cap a la independència amb polítiques d’esquerres. En polítiques d’esquerres hi ha algun avanç i s’han obviat els terminis, ja que en l’anterior legislatura els terminis van ser una llosa. Vam viure una campanya electoral plena de referències al procés d’independència. La volem? O encara hem de demanar permís? Aquí hi ha el matís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia