Opinió

De reüll

Multivers

En la hipotètica versió d’una realitat amb múltiples universos independents, tot seria possible. Aquells que guanyen les eleccions en un lloc podrien perdre-les en l’altre. Fins i tot, els que les perden les podrien perdre en tots els universos, però amb resultats diferents. I els que les guanyen, també. La hipotètica versió de realitats paral·leles en diferents dimensions ens permet obrir la ment i imaginar escenaris infinits per a cada fet de la nostra vida. Aquesta hipotètica versió de la realitat dona esperança i desesperança perquè mentre la vida ens somriu i les coses ens van bé podem imaginar que en un univers paral·lel som uns autèntics desgraciats i al revés. Però, a vegades, els universos paral·lels són només diferents en petits detalls, matisos, o coses que poden semblar insignificants.

El multivers és una porta oberta a noves maneres d’entendre la realitat, tant la que estem vivint com la que no podem viure. I això és important per poder pair algunes de les coses que passen. Les últimes eleccions municipals han pintat el mapa de l’Estat de color blau, molt de blau, amb algunes taques vermelles. Amb dues excepcions: Catalunya i el País Basc. Són universos paral·lels amb realitats diferents. I encara s’estranyen que demanem la independència!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia