Articles

El TGV, la sogra i Rodalies

A la tres

Diu que és un home que, desesperat, se’n va a fer-li una consulta al psicòleg. Li explica que, en un pis de seixanta metres quadrats, hi viuen ell, la dona, tres nanos i la sogra. El problema és que, amb un pis tan esquifit, té la sogra sempre al damunt i l’home ja no pot més. Després d’escoltar-lo, el psicòleg li dóna un consell. Li diu: “Mira, a la primera setmana, has de comprar un gos i conviure tots plegats, més el gos”. L’home ho fa. A la segona setmana, el psicòleg li aconsella que, a més a més de la família i el gos, es compri una gàbia amb un lloro.

L’home, amb aquella fe, arriba a casa amb la gàbia i conviuen tots plegats. I així setmana rere setmana fins que, al piset, per Nadal, acaba havent-hi els cinc de família, la sogra, el gos, el lloro, una tortuga, un conill i un porc senglar. Quan a casa han arribat al màxim, el psicòleg li mana que comenci el procés invers. Tal dit, tal fet. Cada setmana es va desempallegant d’un animal fins que, al final, a casa només hi viu el matrimoni amb els fills i la sogra. En aquell moment, a l’home li sembla que a casa fins i tot estan amples i la seva sogra ha deixat de fer-li aquella nosa malaltissa d’abans.

Si fa no fa, això és el que ens han fet amb el servei de Rodalies de Renfe de Barcelona. Quan ens semblava un servei deficient, per escàs, lent i impuntual, han empitjorat encara molt més la situació fins a arribar a suspendre el servei durant, de moment, tot un mes. El truc és aquest. Quan ahir Víctor Morlán anunciava que, segons com, i si tenen les garanties de seguretat, potser dissabte tornarà a funcionar la línia C-2 sud, gràcies a la possible rehabilitació de la via 1 entre Bellvitge i Sants, ens podia arribar a semblar una gran millora. No ens deixem enganyar, el bunyol és històric i les petites bones notícies que ara ens volen donar no són més que pedaços d’un desgavell del tot evitable.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.