Articles

Renovar Guardiola ja

Ziga-zaga

Comencen les setmanes llargues a Can Barça, servituds de l'eliminació copera. Són setmanes de dispersió fàcil del jugador, tem Guardiola. I setmanes de debats paral·lels i polèmiques inflades, resa la tradició. Vaja, l'escenari paradisíac per a una precampanya electoral que es preveu àcida.

Com tothom sap, en aquesta mena d'escenari
i (i perdonin la cita), res no és veritat ni és mentida, tot depèn del color del cristall amb què es mira. Llegeixo, per exemple, que Guardiola no ha de renovar el seu contracte abans de les eleccions i que el que fa la junta directiva de Joan Laporta proposant-li la renovació és posar-li un parany i utilitzar-lo amb fins electorals.

Encara estupefacte, em pregunto, la gent del Barça vol que Guardiola renovi? La seva feina ha estat convincent? Serà bo per al club que continuï alguns anys més? El palmarès i les enquestes són definitius, però com que si no ho veig no m'ho crec, faré servir el condicional. Si la resposta és sí, el deure del president Laporta (o qui fos) és intentar renovar-lo ja. I si renovar Guardiola és bo per al Barça, me la rebufa que això ajudi algú o ningú a les eleccions.

Per altra banda, això de la utilització electoral
és per petar-se de riure. Es diria que a Guardiola el va fitxar l'Esperit Sant. Agradi o no agradi, el va fitxar Laporta; agradi o no agradi, va fitxar perquè Txiki Begiristain s'ho va creure més que ningú; i agradi o no agradi la foto de mèrit és la de l'estiu de 2008. Confiar ara en Guardiola i donar-li tot el que demani, ho farà Laporta, ho faria qualsevol candidat a president i fins i tot ho faria la portera de Núñez, que de moment no es presenta a les eleccions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.