Opinió

Sense embuts

Canya als irresponsables!

És veritablement un error, senyora Sánchez Camacho? No ho crec pas. El que hauria estat un error, i gros, vist el discurs del senyor Rajoy, és que el partit que governa Catalunya hagués votat una cosa diferent de no. Jo només espero que aquest no es mantingui mentre no canviï el discurs que va provocar-lo, desconsiderat amb Catalunya, desatent amb els catalans.

Només des de la prepotència i el menyspreu es pot considerar que el no de Convergència i Unió a la investidura del senyor Rajoy és diferent o pitjor que el no del PP a la del senyor Mas, ara fa un any. Solament quan s'avantposen els interessos d'Espanya als de Catalunya s'afina aquell to superb que impregnava el posat i les declaracions de la senyora Sánchez Camacho a primera hora del matí, només d'arribar al Parlament. Després es va moderar. L'hora i mitja de despatx amb el president Mas va tenir un efecte balsàmic. A la tarda va escenificar la recuperació d'una certa normalitat de relacions. Però l'avís, si feia falta després d'escoltar dimarts l'ara president Rajoy, ja estava donat: aquest PP de l'absolutíssima majoria espanyola no tolerarà la indisciplina i castigarà els irresponsables. I qui són els irresponsables? Doncs aquests que s'han atrevit a votar que no. Perquè els responsables, ja ho saben tots vostès, són aquells dels anuncis i dels pamflets. Els mateixos que ahir estrenaven ministeris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.