Política

municipal

El PDeCAT de l’Escala no ha substituït encara Martí Guillem com a regidor

Va anunciar la seva renúncia el 8 de juliol i fins ara ja han renunciat a l’acta tres possibles substituts

L’exregidor Lluís Puig, número 10, es perfila com a relleu

La renúncia de Martí Guillem com a regidor del PDeCAT a l’Ajuntament de l’Escala es va produir el 8 de juliol com a conseqüència del rebombori que va provocar la iniciativa d’organitzar una exhibició militar al càmping Illa Mateua, del qual és el propietari. Des de llavors, el grup municipal del PDeCAT a l’Escala s’ha vist incapaç de trobar-li un substitut. Inicialment corresponia al número 7 de la llista, Albert Parés, d’ocupar la vacant que deixava Martí Guillem amb la seva renúncia.

Aquesta substitució no es va produir mai perquè Parés hi va renunciar. Posteriorment, la número 8, Sabrina Lavado, era a qui corresponia, però també va dir que no. El torn correspondria ara a Sergi Magaldi, el número 9 de la llista del 2015, però, segons va informar ahir el portaveu del grup i president local de la formació, Robert Bosch, tampoc ha acceptat l’encàrrec.

“Anem a un ritme una mica lent, la veritat. Depèn de les crides del secretari. N’han de plegar tres, tres que no hi poden ser”, va descriure el portaveu municipal del PDeCAT, Robert Bosch.

De la llista de candidats de CiU a les eleccions municipals del 2015 a l’Escala, els tres primers han renunciat al càrrec. És el cas de Mariona Solés, número 1; Martí Guillem, que era el número 2, i Toni Espinosa, que era el número tres. Els tres regidors actuals són Laia Oriol (número 4), Robert Bosch (núm. 5) i Montserrat Caldés (núm. 6). Lluís Puig, que s’intueix com el relleu final de Guillem, quart regidor del grup municipal, ja va exercir com a edil quan era alcalde Josep M. Guinart.

LA XIFRA

6
regidors.
Aquest és el nombre de persones de la llista de CiU que han renunciat a ser regidores.

LA FRASE

Anem a un ritme una mica lent, la veritat. Depèn de les crides del secretari
Robert Bosch
PORTAVEU DEL PDECAT A L’ESCALA

El càmping Illa Mateua dona 20.000 euros

El càmping Illa Mateua, regit per l’exedil de CiU Martí Guillem, ha decidit destinar aquest any també un 1 per cent de la seva facturació a finalitats socials. En concret, aquest any donarà 20.000 euros, en un acte que es farà avui a l’ajuntament de l’Escala, i els beneficiaris seran cinc entitats solidàries: l’organització Saint Camille, de la Costa de Marfil; la Fundació Astrid; Tarragona Missionera, Càritas i la Fundació Sant Vicent Ferrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia