Política

Iceta insta la direcció del PSOE a ser “sensible” amb la situació política del PSC

El líder socialista català demana a la gestora que gestioni la decisió del comitè federal amb “intel·ligència”

Confia que la decisió que adopti l'òrgan directiu permeti a PSC i PSOE “seguir caminant junts”.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha demanat a la direcció interina del PSOE “intel·ligència” en la seva gestió de l'abstenció a la investidura de Mariano Rajoy i “sensibilitat” amb la situació política que viu el socialisme a Catalunya.

A la sortida de la seu dels socialistes a Madrid, Iceta ha explicat que “el Comitè Federal del PSOE ha pres un decisió i el Consell Nacional del PSC es reunirà dimarts per prendre la seva”.

Ha explicat que el que demana ara és el mateix que ha plantejat durant la seva intervenció al conclave socialista: “Que siguem intel·ligents, sensibles; que comprenguem la situació política del socialisme a Catalunya i que afavorim seguir caminant junts”.

Preguntat per la possibilitat d'una abstenció tècnica, ha indicat que ell no dirà a ningú “el què ha de fer”. “Jo el que demano és que la gestió sigui intel·ligent, sensible i comprensiva de la situació política catalana”, ha insistit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia