Política

Conflicte pel canvi de secretari a la Pobla de Claramunt

El grup municipal Participa #volemunapoblamillor va forçar, la setmana passada, la suspensió del ple municipal de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt. El motiu és que consideren que l'Ajuntament està “en fals” després que s'hagi nomenat com a secretari accidental un treballador laboral, quan hauria de ser un funcionari.

El grup de l'oposició va demanar la suspensió del ple perquè “s'incompleix la llei i, per tant, qualsevol acord pres en sessió plenària no serà vàlid”.

El govern assegura que ja es va informar “que la plaça l'ocuparia, per urgència i de manera provisional, el tècnic adjunt a secretaria, que té coneixements i experiència en aquest àmbit de fa més de deu anys”.

Tot i això, es va suspendre el ple, perquè “es va voler evitar conflictes administratius”. El ple suspès es farà avui i fins a la incorporació de la nova persona que ocupi la secretaria la plaça d'interventor s'ha habilitat una funcionària de carrera de l'Ajuntament per al càrrec.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia