Política

Procés sobiranista

Perpinyà també es mobilitzarà el 6 de febrer per la democràcia

La sectorial nord-catalana de l'ANC convoca una concentració en suport de Mas, Ortega i Rigau

Es lliurarà una declaració de suport al Parlament i als encausats a la delegació del govern català de la capital de la Catalunya Nord

La sectorial de l'ANC a la Catalunya Nord (una de les més antigues) convoca una mobilització a Perpinyà el 6 de febrer en suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau. La concentració serà a les sis de la tarda davant la Casa de la Generalitat, delegació del govern català a Perpinyà, on es lliurarà un document de suport als encausats per la justícia espanyola.

“Els mesos a venir seran cabdals pel futur de Catalunya” assegura Hervé Pi, de l'ANC de la Catalunya Nord, i explica que “des de la Catalunya sota administració francesa seguim amb preocupació com l'estat espanyol persegueix elegits catalans per haver posat les urnes el 9N, per haver permès un debat sobre el Procés Constituent, per qüestions de banderes o per declaracions polítiques.” L'ANC nord-catalana , en la crida a la mobilització, justifica la concentració perpinyanesa dient que “perquè Catalunya Nord també és Catalunya, perquè Catalunya Nord és solidària amb el Parlament de Catalunya i els elegits catalans que se troben assetjats pel sistema judicial espanyol.”

Manifestació el 26 de febrer

Una manifestació està prevista el diumenge 26 de febrer amb la participació “d'alguns encausats per la justícia espanyola.”

L'ANC de la Catalunya Nord considera que “entre tots volem deixar ben clar que la democràcia i la voluntat ciutadana no s'inhabiliten, això va de democràcia, i a aquest judici hi estem tots citats, catalans del nord i del sud.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia