A Camprodon diuen «no» a una moció de suport a la consulta

La Jonquera aplega més de 20 entitats

El PSC, a l'equip de govern de Camprodon, i CiU, a l'oposició, mantenen que ERC ha trencat l'acord perquè els temes supramunicipals anessin al ple només amb el consens de tots els grups. La coordinadora que organitza la consulta del 13-D a la Jonquera ja ha començat a organitzar actes de promoció de la consulta i divendres una setantena de persones van ser presents en una taula rodona, en què van participar els promotors de la consulta d'Arenys de Munt. El portaveu de la plataforma, Joan Budó, ha explicat que el pròxim dia 11 se'n farà una altra com a acte final.

A més, La Jonquera pel Dret a Decidir ha editat un butlletí, del qual fa 1.200 exemplars, que es reparteixen per les bústies dels veïns i s'envien per correu electrònic, en què expliquen en quatre idiomes (català, castellà, àrab i portuguès) el motiu de la consulta. Segons Budó, el fet que puguin votar els nouvinguts fa augmentar el cens electoral de la consulta en mil persones a la Jonquera i en total podran votar 2.600 veïns i veïnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.