Política

diada de l'11 de setembre

L’ANC de l’Escala escalfa motors per a la Diada

Unes cinc-centes persones van assistir diumenge a la formació d’una gran creu i un “sí” amb espelmes grogues i vermelles per avançar la mobilització de l’11 de setembre

L’ANC de l’Escala ha començat a escalfar motors de cara a la diada de l’Onze de Setembre. Diumenge unes cinc-centes persones van omplir la grada de la Riba Nova de l’Escala, responent a la convocatòria de l’entitat per a un assaig de la Diada. Cada any per aquestes dates l’ANC de l’Escala acostuma a convocar un acte d’aquestes característiques per mantenir la mobilització de cara a l’Onze de Setembre i incitar la ciutadania a apuntar-se als actes de la Diada. Amb el lema La Diada del sí, l’11 de setembre es formarà a Barcelona una gran creu humana de quatre colors diferents a la cruïlla entre passeig de Gràcia i el carrer Aragó. Per avançar aquesta escenificació, l’ANC de l’Escala va reproduir al sector de la Riba, prop de la platja, una creu formada per espelmes grogues, mentre a poca distància un altre conjunt d’espelmes vermelles formaven la paraula “sí”. En l’acte hi van intervenir regidors del consistori de l’Escala Xavier Ballesta (en representació del grup d’ERC) i Montse Caldés (del grup del PDeCAT). També va prendre la paraula Àlex Tubau, coordinador de l’ANC de l’Escala, que va fer una crida als assistents a la participació. L’11 de setembre les assemblees territorials de les comarques de Girona es reagruparan en el tram de color vermell. Tot i que no es coneix encara el nombre exacte d’inscrits de cada àrea, fonts de l’ANC de l’Escala avancen que a hores d’ara ja hi ha un autobús reservat des d’aquest municipi per participar en els actes de la Diada a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries

El PP proposa una “autopista fiscal” per pagar els impostos més baixos

figueres
política

Aragonès demana el vot per evitar noves retallades

barcelona
Guerra a Europa

Rússia llança un nou atac massiu contra la xarxa elèctrica ucraïnesa

Barcelona
política

Illa a Madrid: “Catalunya ha d’ajudar a millorar Espanya”

barcelona
Estat espanyol

Dirigents i militants socialistes demanen a Sánchez que no plegui

Barcelona
Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES