Política

diada de l'11 de setembre

L’ANC de l’Escala escalfa motors per a la Diada

Unes cinc-centes persones van assistir diumenge a la formació d’una gran creu i un “sí” amb espelmes grogues i vermelles per avançar la mobilització de l’11 de setembre

L’ANC de l’Escala ha començat a escalfar motors de cara a la diada de l’Onze de Setembre. Diumenge unes cinc-centes persones van omplir la grada de la Riba Nova de l’Escala, responent a la convocatòria de l’entitat per a un assaig de la Diada. Cada any per aquestes dates l’ANC de l’Escala acostuma a convocar un acte d’aquestes característiques per mantenir la mobilització de cara a l’Onze de Setembre i incitar la ciutadania a apuntar-se als actes de la Diada. Amb el lema La Diada del sí, l’11 de setembre es formarà a Barcelona una gran creu humana de quatre colors diferents a la cruïlla entre passeig de Gràcia i el carrer Aragó. Per avançar aquesta escenificació, l’ANC de l’Escala va reproduir al sector de la Riba, prop de la platja, una creu formada per espelmes grogues, mentre a poca distància un altre conjunt d’espelmes vermelles formaven la paraula “sí”. En l’acte hi van intervenir regidors del consistori de l’Escala Xavier Ballesta (en representació del grup d’ERC) i Montse Caldés (del grup del PDeCAT). També va prendre la paraula Àlex Tubau, coordinador de l’ANC de l’Escala, que va fer una crida als assistents a la participació. L’11 de setembre les assemblees territorials de les comarques de Girona es reagruparan en el tram de color vermell. Tot i que no es coneix encara el nombre exacte d’inscrits de cada àrea, fonts de l’ANC de l’Escala avancen que a hores d’ara ja hi ha un autobús reservat des d’aquest municipi per participar en els actes de la Diada a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estat espanyol

La Comissió Europea evita pronunciar-se sobre la decisió de Sánchez

barcelona
estat espanyol

El PSOE diu que amb la continuïtat de Sánchez “guanya la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Sánchez no dimiteix i seguirà de president

madrid
guerra a gaza

Almenys vint palestins morts en nous atacs israelians a Rafah

barcelona
guerra a europea

Ucraïna es retira de tres localitats en el front oriental

barcelona
política

Puigdemont suspèn l’agenda d’avui per la defunció de la seva mare

barcelona
Estat espanyol

Sánchez revela avui la decisió després d’una onada de suport

Barcelona
política

Zero girs de guió per consolidar el vot convençut

barcelona
crònica

Comunes contra el casino