Política

Ple per l’1-O a Sant Feliu amb avís del secretari

La convocatòria extraordinària, d’ERC i tres edils de TSF, es farà demà tot i les objeccions

La sessió extraordinària del ple de Sant Feliu de Guíxols que els tres regidors d’ERC, a iniciativa de l’edil republicana de Transició Nacional, Georgina Linares, han forçat amb el suport de tres dels sis regidors de Tots per Sant Feliu –David Oliveras, Sílvia Romero i Josep Saballs– s’ha convocat per demà al vespre (21 h) per donar suport al referèndum de l’1-O, amb la gran incògnita sobre l’assistència dels tres regidors del PSC. El secretari municipal, Carles Ros, ha tramitat la convocatòria tot adjuntant-hi el text de l’informe redactat pel secretari municipal, Carles Ros, a instància del portaveu del PSC i primer tinent d’alcalde, Josep M. Muñoz.

Les preguntes de Muñoz, que ahir va ajornar fins avui la posició pública dels socialistes, incideixen en les responsabilitats en què poden incórrer tant l’alcalde, Carles Motas, com els assistents a la convocatòria, mostrin o no el seu suport a la moció. Ros avala el quòrum mínim per convocar la sessió, segons la llei de bases de règim local, i l’obligació de Motas a fer-ho, però no obvia “el deure d’impedir o paralitzar” qualsevol acció relativa al referèndum, notificada pel Constitucional al consistori el 7 de setembre. Per tant, el secretari conclou que les dues legalitats col·lideixen, però que no hi hauria cap conflicte pel sol fet d’assistir-hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia